Skip to Main Content

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ σε όλη την Ελλάδα (έως 4 κιλά)

Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Πληρωμή μέσω κάρτας: 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.nskeyonline.gr δέχεται τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners. Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Η χρέωση της κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. O πελάτης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής του κάρτας. Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.

2. Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Ο πελάτης δύναται να καταθέσει το αντίτιμο της παραγγελίας του στον τραπεζικό λογαριασμό της «NSKEY IKE» στην Τράπεζα Eurobank με Νο GR 9402604030000510201009421 ή στην τράπεζα Alpha Bank με No GR 2001407750775002002012521   .Σε αυτή την περίπτωση, η παραγγελία του θα τύχει επεξεργασίας, αλλά θα ολοκληρωθεί, εφόσον εμφανιστεί η κατάθεσή του. Αν ο πελάτης δεν πραγματοποιήσει την κατάθεση εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα. Στην αιτιολογία της κατάθεσης ο πελάτης θα πρέπει να δίνει το ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας του.

3. Πληρωμή με Αντικαταβολή
Ο πελάτης πληρώνει την ταχυμεταφορική εταιρεία, η οποία ενεργεί κατ’ εντολή του www.nskeyonline.gr, με την παράδοση του προϊόντος στο τόπο που έχει υποδείξει ο πελάτης ή την παραλαβή του προϊόντος από το χώρο της ταχυμεταφορικής εταιρίας.
Το κόστος αντικαταβολής είναι 0 € αξίας εάν το συνολικό ποσό της παραγγελίας είναι άνω των 80.00€ & συνολικό βάρος είναι έως 4kg. Στην περίπτωση της αντικαταβολής το συνολικό ποσό της παραγγελίας δεν μπορεί να υπερβεί τα 500 €. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έκδοσης είτε αποδείξεως λιανικής πώλησης είτε τιμολογίου.

 

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ σε όλη την Ελλάδα (έως 4 κιλά)
Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες
Κατάθεση σε λογαριασμό
ΔΩΡΕΑΝ αντικαταβολή

Το καλάθι σας είναι άδειο